fbpx

Susține proiectele Asociației D.E.V.A.

Istoria orașului o fac oamenii

[give_form id="101"]

CUM poți susține proiectele noastre?

Direcționează 3,5% din impozitul anual pe venit

Descarcă formularul alăturat, completează-l cu datele personale (celelalte câmpuri sunt deja completate) și semnează-l.

Apoi trimite-l la Administrația Financiară teritorială:

Important: aceasta nu este o donație! Statul român a colectat deja aceste impozite de la tine. Acum doar poți spune autorităților unde vrei să ajungă o parte din bani – îi direcționezi către o cauză dragă ție. Dacă nu o faci, întreaga sumă rămâne în bugetul de stat. 

Pentru stat este vorba de bani puțini, dar pentru o asociație mică, așa cum este Asociația D.E.V.A., aceștia sunt extrem de importanți.

Donează cu cardul online

Poți face o mică donație cu orice card de credit/debit emis sub sigla Visa sau MasterCard (Visa/Visa Electron sau MasterCard/Maestro), prin sistemul EuPlătesc.

Donațiile se procesează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură același nivel de securitate a tranzacțiilor online ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” înseamnă, în primul rând, că nici o informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele www.deva750.ro sau pe serverele procesatorului de plăți. Aceste date sunt introduse direct în sistemele Visa și respectiv MasterCard.

Important de știut: Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Poți face donații direct în contul Asociației (în lei):

  • Beneficiar: Asociația D.E.V.A., CUI  40783696
  • IBAN: RO68 RNCB 0160 1629 0399 0001
  • Deschis la BCR filiala Deva

Donează direct în contul nostru